Kesän hittielokuvasta tekeillä jatko-osa: ”Teräsmiestä pitää kehittää”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teräsmies, eli Superman, on yksi maailman ensimmäisistä ja tunnetuimmista supersankarihahmoista. Jerry Siegelin ja Joe Shusterin vuonna 1932 luoma hahmo on sarjakuvien lisäksi tuttu jo useista elokuvista. Tänä kesänä Teräsmies teki paluun Man of Steel -elokuvan muodossa.

Henry Cavillin tähdittämä Man of Steel -elokuva on nyt saamassa jatkoa, raportoi Deadline-sivusto. Sen mukaan Man of Steelin ohjaaja Zack Snyder ja käsikirjoittaja David S. Goyer tulevat työskentelemään myös tulevan jatko-osan parissa. Elokuvan päähahmona Teräsmiehen roolissa uskotaan nähtävän tämän vuoden uutuusleffaa tähdittävä Henry Cavill.

Elokuvan ohjannut Snyder kommentoi Man of Steel -elokuvan promootiokiertueella useampaan otteeseen sitä, miten toinen Teräsmies-elokuva kietoutuisi Warner Bros. Entertainmentin mahdollisesti tekemään Oikeuden Puolustajat -elokuvaan.

The Huffington Post kertoo, kuinka Snyderin mukaan Teräsmiehen hahmoa pitää ensin hieman kehittää ennen Oikeuden Puolustajat -supersankarijoukkoon perustuvan elokuvan tekemistä. Man of Steel -elokuvaa mukana tuottamassa olleen Christopher Nolanin uumoillaan osallistuvan myös jatko-osan tekemiseen.

Teräsmiestä näyttelevän Henry Cavillin lisäksi Man of Steelissä nähdään liuta nimekkäitä tähtiä, kuten Kevin Costner, Russell Crowe, Amy Adams ja Michael Shannon. Elokuvan ohjaajan Zack Snyderin aikaisempaa käsialaa ovat muun muassa elokuvat 300 ja Watchmen. Tuottajana toimii puolestaan Yön Ritari -elokuvista tuttu Christopher Nolan.