Tähän temppuun ei moni pysty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmistä voidaan kutsua siinä vaiheessa multitalentiksi, jos hän osaa tehdä montaa asiaa hyvin. Monilahjakkaat ihmiset herättävät joskus jopa epäilyjä – voiko joku oikeasti osata samaan aikaan useaa eri asiaa täydellisesti, kun toiset eivät hallitse edes yhtä?

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Näemme verkossa päivittäin videoita, joissa esitellään taitavia ihmisiä. Nyt Gomarionettes-nimimerkki esittelee YouTubessa oman taitonsa. Hän nimittäin pystyy soittamaan samanaikaisesti kitaraa sekä pomputtelemaan ja heittelemään koripalloa.

Jokainen katsoja voi itse päättää, onko kyseessä poikkeuksellisen lahjakas nuori mies, vai onko hän vain tajunnut kokeilla sellaista lajien yhdistelmää, jota muut eivät ole aiemmin hoksanneet. Kokeilkaapa, pystyisittekö itse samaan?