Kuusivuotias tykitti death metallia Talentissa – katso huikea video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Takavuosina lastenmusiikki poikkesi täydellisesti aikuisten musiikista, sillä ympäri maailmaa lapset lauloivat ja kuuntelivat lähinnä kepeitä lurituksia ja lasten kansanlauluja. Viime vuosina tilanne on kuitenkin muuttunut nopeasti, ja nykyisin lapset ovat musiikillisesti kaikkiruokaisia.

America’s Got Talent -realitysarjassa metsästetään erilaisia kykyjä muusikoista tanssijoihin. Nyt maailmalla hämmentää erään kuusivuotiaan tytön esiintyminen sarjan tuoreimmassa jaksossa. Aaralyn nimittäin vetäisi julkkistuomareiden hämmästykseksi death metalia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pikkutyttö esitti ohjelmassa omatekemänsä Zombie Skin -kappaleen yhdeksänvuotiaan veljensä kanssa. Suloinen pikkutyttö yllätti jakson tuomarerina toimineet Howard Sternin, Heidi Klumin, Melanie Brownin ja Howie Mandelin toden teolla.

– Rakastan sitä miten pukeudut, kun esität tällaista musiikkia, Howard Stern kehuu mekkoon pukeutunutta pikkutyttöä.

Herttaisen tytön esitys erottui joukosta toden teolla, ja esimerkiksi Heidi Klum sanoi olevansa ”hyvin hämmentynyt”. Aaralyn sai tuomarit vakuuttuneeksi lahjakkuudestaan myös sillä, että hän kirjoittaa itse omia kappaleita. Erilaisuus kannatti, sillä pikkuneiti pääsi esityksellään jatkoon. Huikea esitys on sittemmin kerännyt YouTubessa jo yli 3,5 miljoonaa katselukertaa.