Miley Cyrus esitteli timmiä vartaloaan pikkutopissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja poptähti Miley Cyrus tuli tunnetuksi Hannah Montana -lastensarjasta. Viime vuosina hän on kuitenkin karistanut kiltin tytön imagoaan pois. Miley herätti taannoin laajaa kohua rohkean We Can’t Stop -musiikkivideonsa vuoksi.

20-vuotias poptähti ei arkaile esitellä uutta seksikästä puoltaan musiikkivideoiden ja esiintymislavojen ulkopuolella. Nyt Miley Cyrus kuvattiin saapumassa newyorkilaiseen hotelliin pukeutuneena pikkuruiseen toppiin ja haaremihousuihin, paljastaen varsin timmin keskivartalonsa paikalle kerääntyneelle katsojille ja kuvaajille.

Miley Cyrus on viime aikoina antanut kannabismyönteisiä lausuntoja ja kertonut olevansa iloinen, että marijuanan polttaminen on reseptillä laillista Kaliforniassa. Äskettäin Miley sai suru-uutisia, kun hänen vanhempansa ilmoittivat avioerosta pitkän avioliiton jälkeen. Eroprosessi on yhä kesken.