Kuristaminen oli viimeinen niitti – julkkiskokki lähti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen julkkiskokki Nigella Lawson joutui taannoin aviomiehensä Charles Saatchin kanssa karuun tilanteeseen, kun mies kuristi häntä lontoolaisen ravintolan terassilla. Kun tilanne ikuistettiin paparazzikuviin, teko oli pakko tunnustaa.

Avioliitto näyttää vetävän viimeisiään, sillä Saatchin 14 miljoonan punnan kodin edustalle parkkeerasi myöhemmin muuttoauto. Nigellaa itseään ei nähty paikan päällä, kun muuttomiehet siirsivät naisen kaiken omaisuuden auton uumeniin. Mukana olivat myös Lawsonin maailmankuulut keittokirjat.

Neitokaisen aviomiehen epäiltiin olleen pois kotoa muuton aikana. Miehiä neuvoi työssään julkkiskokin Horatia-sisko. Tavaraa oli niin paljon, että muuttoauto joutui tekemään useamman reissun, uutisoi Daily Mail -sivusto. Tällä hetkellä 53-vuotias Nigella asustaa Mayfairissa sijaitsevassa asunnossa. Hänet on bongattu usein kuviin ilman kultasormustaan.