Näinkin nolosti uutislähetyksessä voi mokata – hulvaton kooste videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutistoimituksessa sattuu ja tapahtuu monenlaisia kommelluksia. Työn julkisuuden takia mokat päätyvät usein katsojien silmille suorissa lähetyksissä. Kesäkuun aikana on jälleen mokailtu koomisin tuloksin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt videokoosteessa nähdään tämän kuun naurettavimmat tilanteet uutislähetyksissä. Eräs naispuolinen uutistenlukija esimerkiksi aloittaa juontonsa esittelemällä itsensä Oprahiksi.

Toinen naisreportteri saa kesken selostuksensa suudelman sivusta katsovalta teinipojalta. Säätyttö saa myös työtovereiltaan pelottavan yllätyksen, kun he heijastavat lähetyksessä taustalle hämähäkin. Miesreportteri ei ymmärrä olevansa suorassa lähetyksessä, ja tuijottaa vain kameraan ääneti.