Tässäkö 50 Shades of Grey -elokuvan miestähti? Floppi vai hitti?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkomistus Robert Pattinson liikkui eronsa jälkeen poppari Katy Perryn seurassa, mutta sittemmin Katy palasi eksänsä John Mayerin syleilyyn. Vampyyritähti on viime aikoina nähty toisenlaisessa naisseurassa, mikä on herättänyt keskustelua hänen tulevista uraliikkeistään.

Robertin huhutaan saaneen Christian Greyn roolin tulevasta Fifty Shades of Grey -elokuvasta. Syy tähän on se, että näyttelijä kutsui kirjailija E. L. Jamesin kotonaan järjestämiinsä juhliin. He juttelivat keskenään Los Felizissa pidetyissä sadan ihmisen bileissä, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Parivaljakon yhteys ymmärrettiin vähän sen jälkeen, kun elokuvan ohjaajaksi oltiin palkattu Sam Taylor-Johnson. Pattinson saisi todennäköisesti seksikkäällä roolivalinnalla karistettua viimeisetkin vampyyrin elkeet olemuksestaan. Hänen lisäkseen rooliin on spekuloitu esimerkiksi Henry Cavillia, Alex Pettyferia ja Ian Somerhalderia. Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet innoissaan Pattinsonin mahdollisesta pääroolista.