Sanasota mykkäelokuvassa? Kyllä, näin se onnistuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuviin saatiin näyttelijöiden äänet vasta 1930-luvulla ja sitä ennen katsojat joutuivat tyytymään pelkkään liikkuvan kuvan ja musiikin kombinaatioon. Yksi tunnetuimmista mykkäelokuvien tähdistä on herrasmiesnäyttelijä Charlie Chaplin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miltä sitten näyttää nykyaikainen mykkäelokuva? Ennen näyttelijöiden repliikit näytettiin keskelle elokuvaa sijoitetuilla osuuksilla, mutta nyt YouTubeen on julkaistu hauska video, jossa näyttelijöiden välinen keskustelu esitetään puhekuplien avulla.

Kyseessä on perinteinen tilanne, jossa pariskunta miettii päivän ruokailua. Näppärä pianisti on onnistunut luomaan lyhytelokuvaan hauskan tunnelman, ja jokainen koskettimen painallus sopii täydellisesti videolla näyteltyyn tilanteeseen.