Kirkonmies huoritteli Taylor Swiftin: ”Kukapa muu sen sanoisi!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poppari Taylor Swift oli jokin aika sitten otsikoissa erottuaan One Direction -komistus Harry Stylesistä. Neidon uusista seuralaisista ei ole toistaiseksi saatu tietoja. Supersuosittu 23-vuotias tähti on nyt saanut uhkaavan ilmoituksen Westboron baptistikirkolta.

Kirkko tunnetaan äärikonservatiivisista näkemyksistään ja homovastaisuudestaan. Nyt liike on haukkunut poptähden Radar Online -sivustolle kovin sanoin.

– Hän on kuuluisa sängystä toiseen hyppimisestä. Tämä tyttö on huora. Kukapa muu sen tulee sanomaan, ellei sitten Herran Jeesuksen kirkko? kirkon johtaja Ben Phelps lyttää laulajattaren.

Westboron baptistikirkko aikoo järjestää mielenosoituksen neitokaisen tulevan Kansasin keikan yhteydessä. Phelpsin mukaan laulajatar ainoastaan esittää olevansa kunnon kristitty. Mies selittää, kuinka Swiftin tulisi mainostaa nuorille naisfaneilleen Jumalan sanaa ja siveellisiä elämäntapoja.

Neitokaisen ei kuitenkaan tarvitse kohdata massiivista mielenosoitusta. Phelpsin mukaan paikalle saapunee korkeintaan 15 mielenosoittajaa. Westboron baptistikirkko tavoitteleekin tempauksellaan sanoman leviämistä, eikä ihmisten tuen saamista, Radar Online kertoo.