Alec Baldwin raivostui toimittajalle: ”Tällaista v**un roskaa!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin joutui taannoin ongelmiin ajauduttuaan New Yorkissa käsirysyyn paparazzin kanssa. Nyt suosikkinäyttelijä on otsikoissa erikoisen tapahtumaketjun johdosta, joka sai alkunsa Sopranos-näyttelijä James Gandolfinin hautajaisissa.

Sopranosin myötä maailmanmaineeseen noussut Gandolfini haudattiin torstaina New Yorkissa, ja Baldwin vaimoineen olivat paikalla kunnioittamassa näyttelijän muistoa. Alecin vaimo Hilaria Thomas oli saman päivän aikana uudelleentwiitannut Rachel Rayn keskusteluohjelman twiitin sekä itse kysynyt Twitterissä, kuinka ihmiset juhlistavat hääpäiviään. Brittiläinen Daily Mail -lehti uutisoi, että Thomas olisi käyttänyt Twitteriä hautajaisten aikana.

Alec Baldwinin mukaan asia ei kuitenkaan näin ollut, ja hän suuttui pahanpäiväisesti asiasta kirjoittaneelle brittitoimittajalle. Näyttelijä purki vihaansa Twitterissä, jossa hän muun muassa kirjoitti, kuinka hän aikoo etsiä kyseisen journalistin käsiinsä. Suosikkinäyttelijä poisti koko Twitter-tilinsä raivoamisensa jälkeen, ja tähden edustajan mukaan tämän vaimo ei missään nimessä käyttänyt puhelintaan seremonian aikana, Huffington Post uutisoi.

– Vaimoni ja minä olimme hautajaisissa kunnioittamassa vanhan ystävän muistoa ja joku myrkyllinen britti kirjoittaa tällaista v**un roskaa, Baldwin vauhkosi Twitterissä.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Baldwin kertoi taannoin, ettei hän halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi viime vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia. Alec Baldwin nähdään seuraavaksi Blue Jasmine -elokuvassa.