Liam Gallagher paljastaa: ”Pelottavat fanit häiriköivät”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksista.

Suorasanaisista kommenteistaan tunnettu mies ei ole kuitenkaan säikäyttänyt kaikkia pois käytöksellään, sillä Gallagher on nyt paljastanut tulevansa vainotuksi epäilyttävien faniensa toimesta. Beady Eye -yhtyeen nokkamies kertoo, kuinka fanit jättävät muistoesineiden tyyppisiä tavaroita hänen kotiovelleen, The Sun kertoo. Rajusta imagostaan tunnettu rocktähti myöntää tämän olevan omituista.

– Minulle on jätetty palavia kynttilöitä kuvien ja seppeleiden kera. Se on omituista paskaa. Ne jättävät kuvia John Lennonista ja v**un kukkia ja paskaa, Liam Gallagher selittää lehdelle.

Oasis-laulajalla ei kuitenkaan lehden mukaan ole mennyt pupu pöksyyn hämmentävien kunnianosoitusten johdosta. Gallagherin mukaan hän saa fanit poistumaan paikalta yksinkertaisesti vain ”antamalla heille halin ja sanomalla että jatkakaahan matkaa ja lopettakaa pelleily”.

Miehen Beady Eye -yhtye julkaisi äskettäin uuden BE-albuminsa. Liam Gallagher perusti Beady Eye -yhtyeen Oasiksen hajottua muiden bändin jäsenten kanssa. Rokkari keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan.