Raksamiesten kallis moka – luksusauto peittyi maaliin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kesäaikana kaupungeissa tapahtuvat kunnostustyöt lisääntyvät hyvien kelien johdosta. Eräille brittiläisille rakennusmiehille on nyt käynyt pienimuotoinen virhearviointi lontoolaisen kadun varrella. Työmiehet olivat olleet maalaamassa tien varressa sijaitsevaa taloa.

Talon seinän lisäksi maalia meni myös muuallekin. Kadulle pysäköity keltainen Marcos-luksusauto sai nimittäin hieman uutta väriä, kun työmiehet olivat roiskutelleet sen päälle valkoista maalia. Mokan uskotaan sattuneen miesten oltua auton yläpuolella sijaitsevilla rakennustelineillä, The Sun -lehti uutisoi. Katso kuvat tästä.

Työmiehille on saattanut nousta pienoinen tuskanhiki pintaan tilanteen valjettua. Kyseinen brittivalmisteinen auto nimittäin maksaa noin 176.000 euroa. Vielä ei ole selvää, ketkä ovat syyllistyneet auton uudelleenmaalaamiseen. Syyllisten etsiminen ei kuitenkaan liene vaikeaa vieressä olevan rakennustyömaan johdosta.