Mick Jagger paljasti yllättävän harrastuksensa: Baletti!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rocktähti Mick Jagger tunnetaan maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan The Rolling Stonesin keulahahmona. Muusikkomies on vuosien varrella elänyt todellista rokkarin elämää huumeiden ja alkoholin parissa. Nykyään mies on ikäisekseen erinomaisessa kunnossa.

Nyt Jagger on paljastanut hyvän kuntonsa salaisuuden. Legendaarinen muusikko harrastaa nimittäin monen yllätykseksi balettia, The Sun -lehti uutisoi. 69-vuotias rocktähti kuntoilee muutenkin usein jaksaakseen riehua lavalla nuorempien muusikoiden tapaan.

Muusikon mukaan hän treenaa kuusi kertaa viikossa. Baletin lisäksi hän juoksee useita kilometrejä päivässä, jonka lisäksi hän ui, potkunyrkkeilee ja pyöräilee. Myös perinteinen kuntosalitreeni lukeutuu Jaggerin harjoitteluohjelmaan. Rocktähti on vuosien varrella hurahtanut pilatekseen ja joogaan.

Sir Mick Jagger nousi maailmanmaineeseen 1960-luvulla The Rolling Stones -yhtyeen jättimenestyksen myötä. Mies tunnetaan musiikillisen menestyksensä lisäksi myös lukuisista naisseikkailuistaan. Jagger on ollut naimisissa kahdesti, seitsemän vuotta Bianca De Maciaksen kanssa ja yhdeksän vuotta malli Jerry Hallin kanssa. Muusikolla on seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa.