Rihanna rietasteli valokuvissa – kourii paljaita rintojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti Rihanna on viime aikoina julkaissut yhä rohkeampia kuvia sosiaalisessa mediassa ja todennut niiden ohella, ettei hän yritäkään olla tai käyttäytyä kuin kiltti tyttö. Kuvat ovat vahvistaneet lausunnon varsin selkeästi.

Äskettäin Twitter-blogissaan huumekuvan julkaissut Rihanna nähtiin myös alastomana piikkilangassa, ja nyt hän on suunnannut valokuvauskoppiin. Twitterissä julkaistussa kuvasarjassa Rihanna muun muassa nostaa paitansa ylös ja kourien paljaita rintojaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– En ole koskaan yrittänyt olla roolimalli, joten koittakaa elää sen asian kanssa, Rihanna kirjoitti Instagramissaan.

Rihanna on julkaissut viimeaikoina tuoreita ja seksikkäitä otoksia itsestään ikään kuin sanojensa painoksi. Kaikissa kuvissa ei nähdä huumesätkiä, mutta paljasta pintää sitäkin enemmän. Näistä muodoista voi nauttia lisää livenä 28. heinäkuuta, kun poppari saapuu maailmankiertueellaan myös Suomen kamaralle.