Sianlihalla varustetut luodit myyntiin – jotta muslimit eivät pääsisi taivaaseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Asekaupassa liikkuu jatkuvasti ympäri maailmaa huomattavia rahasummia. Nyt otsikoihin ovat nousseet amerikkalaisyrityksen valmistamat erittäin kiistanalaiset luodit, joiden tarkoitus on estää muslimien pääsy taivaaseen. Uutuusluoteihin on nimittäin laitettu mukaan sianlihaa.

Kuva: South Fork Industries
Kuva: South Fork Industries

Islam kieltää sianlihan syömisen, joten lihan laittaminen luoteihin on nähty keinona lähettää muslimit helvettiin, Daily Mail -lehti uutisoi. Luoteja valmistavan South Fork Industries -yrityksen mukaan Jihawg-luodit on suunniteltu juuri muslimiterroristien ampumiseen. Valmistaja on kertonut, kuinka ammus toimii ”kahdella tasolla”.

– Jihawgien avulla et vain tapa islamistiterroristia, vaan myös lähetät hänet helvettiin. Sen pitäisi antaa marttyyreiksi pyrkiville jotain ajateltavaa ennen kuin he lähtevät hyökkäykseen, yhtiön tiedotteessa kerrotaan.

Asiantuntijoiden mukaan sianlihalla varusteltu luoti ei kuitenkaan teknisesti estäisi muslimia pääsemästä taivaaseen. Erikoisen myyntikikan keksinyt yhtiö on saanut tempauksensa johdosta paljon huomiota maailmalla. South Fork Industries myy sianlihaluotien lisäksi myös teemaan sopivia t-paitoja.