X Factor -kilpailija kyseenalaisti Ozzyn laulutaidon – Sharon raivostui

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Black Sabbath -keulahahmo Ozzy Osbournen päihdepaljastukset tulivat taannoin muulle perheelle yllätyksenä. Yllättynein kaikista oli Sharon-vaimo, joka ei tiennyt kumppaninsa alkoholisekoiluista mitään. Nyt nainen on otsikoissa X Factor -pestinsä myötä.

Tuomarina ohjelmassa toimiva Sharon on nimittäin suuttunut toden teolla eräälle ohjelman kuvauksiin osallistuneelle seniorille. 73-vuotias Jonnie Rocco lauloi koelauluissa Elviksen An American Trilogy -kappaleen, mutta tämä ei saanut julkkistuomaria vakuuttuneeksi miehen taidoista. The Sun -lehti kertoo, kuinka torjutuksi tullut Rocco purki vihansa naiseen haukkumalla tämän aviomiestä Ozzy Osbournea.

Kokelaan kerrotaan sanoneen Sharonille, että ajatteleeko tämä Ozzyn osaavan laulaa. Naheva kommentti ei tuomarille sopinut, vaan tämä raivostui seniorille silminnähden. Sharon heitti kynänsä miestä päin vaatien turvamiehiä poistamaan hänet. Rocco saatettiinkin nopeasti pois paikalta.

– Normaalisti hän ottaa kilpailijoiden antaman kritiikin hyvin vastaan. Mutta hänellä ja Ozzyllä on selvästikin ollut vaikeaa tänä vuonna, ja yksikin negatiivinen kommentti hänestä on kuin punainen liina sonnille, sisäpiiriläinen paljastaa The Sunille.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 60-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.