Aviomies tunnusti julkkiskokin pahoinpitelyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkiskokki Nigella Lawson tunnetaan ruokaohjelmistaan ja kirjoittamistaan ruokateoksista. Julkkiskokki on naimisissa miljonääri Charles Saatchin kanssa. Nyt välit rakoilevat, sillä heidät nähtiin julkisessa välienselvittelyssä. Sen jälkeen Lawson muutti pois pariskunnan asunnosta.

Silmnnäkijät todistivat, kuinka Saatch oli riidan seurauksena alkanut kuristaa vaimoaan lontoolaisen ravintolan terassilla. Poliisit kuulustelivat miestä tapahtumien jälkeen, mutta tämä vähätteli välikohtausta normaaliksi parisuhderiidaksi. Nyt Daily Telegraph kertoo Charles Saatchin kuitenkin tunnustaneen kuristaneensa vaimoaan.

Miestä vastaan ei nosteta syytteitä, mikäli Nigella itse ei nosta kannetta. Tapahtuneesta otetuissa kuvissa näkyy varsin selkeästi, kuinka multimiljonääri tarrasi vaimoaan kaulasta ensin yhdellä kädellä ja pian kaksin käsin. Saatch poistui paikalta pariskunnan yhteiseen autoon. Nigella seurasi häntä itkien ja järkyttyneen näköisenä.

Brittiläinen Nigella Lawson on julkaissut useita ruoanlaittoa käsitteleviä teoksia. Hänet tunnetaan flirttailevasta tv-juontamisestaan. Lawson onkin saanut vuosien saatossa tittelin Ruokapornon Kuningatar, koska hän ei häpeile nauttia aistikkaasti laittamastaan ruoasta.