Tässä on maailman vaikutusvaltaisin muusikko

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

27-vuotias amerikkalaislaulajatar Lady Gaga on viime vuosien aikana noussut yhdeksi musiikkimaailman kirkkaimmista tähdistä. Nyt neitokaiselle on suotu listamenestyksen lisäksi myös toisenlaista suitsutusta, sillä hänet on valittu maailman vaikutusvaltaisemmaksi muusikoksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

100 Most Powerful Celebrities -listan kokosi talouslehti Forbes. Lady Gaga oli listalla parhaiten menestynyt muusikko, sillä hän komeilee listauksen toisena. Ensimmäisen sijan vei jo vuosia samaista listaa dominoinut mediamoguli Oprah Winfrey.

Kolmannelle sijalle ylsi elokuvalegenda Stephen Spielberg. Seuraavat listalla pärjänneet laulajat olivat kolmanneksi sijoittunut Beyonce ja neljäntenä listalta löytyvä Madonna. Muusikot dominoivat listaa, sillä kahdenkymmenen kärjestä jopa puolet ovat musiikkialan ammattilaisia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

27-vuotias Lady Gaga toipui vastikään lantioleikkauksesta, ja hän ei ole vielä palannut keikkalavoille. Toipumisen aikana tähti nähtiin pyörätuolissa. Hänen huhutaan suunnittelevan paluuta duetoimalla toisen huippusuositun laulajattaren, Beyoncen, kanssa tämän konsertissa. Lady Gagan uskotaan esiintyvän Beyoncen kanssa New Yorkin Brooklynissä 3. elokuuta järjestettävässä konsertissa.