Miesfani kiipeili Rihannan katolla – poliisi iski heti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Rihanna on viime aikoina saapunut keikoilleen myöhässä. Hän myöhästyi tunteja Diamonds-maailmankiertueen keikalta muun muassa Hollannissa ja Iso-Britanniassa. Osa neitokaisen faneista suuttui tähdelle tämän välinpitämättömyyden takia.

Myöhästelyistä huolimatta Rihannalla on vielä vannoutuneita ihailijoitakin. Eräs heistä on nyt otettu kiinni tepastelemasta popparin Pacific Palisadesin alueella sijaitsevan talon katolta.

L.A. Times -lehden mukaan miesfani pidätettiin, kun tämä hiiviskeli viime yönä laulajan kodin katolla. Turvamiehet nappasivat miehen kiinni, ennen kuin herra ehti sisään taloon. Mies väitti poliiseille, ettei tiennyt luksuskodin kuuluvan Rihannalle. Häntä pidetään vangittuna noin 2.300 euron takuusummaa vastaan.