Sankari pelasti sorsanpoikasten hengen – operaatio videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hoivavietti on tunnetusti luonnossa vahvasti esillä oleva asia. Eräs sorsaemo on nyt pelastanut poikasensa pahasta paikasta sinnikkyytensä avulla. Emo jäi metelöimään katuritilän viereen, sillä poikaset olivat jääneet sen alle jumiin.

Bill Cobun -niminen mies sattui huomaamaan Columbus State Community Collegen parkkipaikalla ääntelehtivän eläimen, People-lehti uutisoi. Koulun turvamiehenä työskentelevä mies meni tarkistamaan, mitä ritilän lähellä tapahtuu. Cobun huomasi, kuinka poikaset olivat jääneet jumiin ritilän alle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neuvokas mies hälytti paikalle poliisin, joka auttoi häntä ja muita turvamiehiä nostamaan ritilän pois. Ankanpoikaset selvisivät koettelemuksesta täysin vahingoittumattomina, ja he taapersivat heti vapaiksi päästyään takaisin emonsa luokse. Paikalle saapunut konstaapeli Dan Werner hämmästelee tapauksesta kuvatulla videolla luonnon ihmeellisyyttä.

– Se mikä hämmästyttää minua on luonto – kuinka äiti ei suostunut lähtemään. Hän jäi juuri tähän. Hän kurkki jatkuvasti koloon että heillä oli kaikki hyvin, Werner kertaa tilannetta.