Terminator-tähden väkivaltakierre jatkuu – vankila edessä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong lienee sangen vihainen mies, sillä hän päätyy jatkuvasti otsikoihin parisuhdeväkivallan tiimoilta. Mies on pidätetty kolme kertaa tyttöystävän pahoinpitelystä.

Vaikka rakkaasta on tullut jo ex-tyttöystävä, jatkuu mätkintä edelleen. Nyt 35-vuotiaan Edwardin kerrotaan nimittäin tunkeutuneen eksänsä Länsi-Hollywoodissa sijaitsevan kotiin. Näyttelijä rikkoi tällä oikeuden määräämää lähestymiskieltoa. Furlong pahoinpiteli naisen ja uhkaili tätä, mikäli eksä soittaisi poliisille.

Miehen tunteet kävivät kuumina, sillä hän rikkoi ex-rakkaan kannettavan tietokoneen ja kuvaustarvikkeita. Paikalta pidätettyä Furlongia syytetään muun muassa pahoinpitelystä, omaisuuden tuhoamisesta ja lähestymiskiellon rikkomisesta. Mikäli mies tuomitaan, hän voi joutua TMZ-sivuston mukaan neljäksi vuodeksi vankilaan.