Miley Cyrusin perheessä kuohuu – shokkipaljastus tulossa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hannah Montana -lastensarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Miley Cyrus on karkottanut lopullisesti kiltin teinitähden ilmagonsa. Tähti on herättänyt kohua tuoreella We Can’t Stop -musiikkivideollaan, jossa hänet nähdään varsin rohkeissa ja seksikkäissä kohtauksissa.

Nyt Miley Cyrus on aiheuttanut hämmennystä isälleen, muusikko Billy Ray Cyrusille, kohdistetun oudon Twitter-viestin vuoksi. Viestiin liitetyssä kuvassa tähti poseeraa näyttelijätär Dylis Cromanin kanssa, joka TMZ-verkkosivuston mukaan esiintyi viime vuonna Billy Rayn kanssa Chicago-musikaalissa Broadwaylla.

– Koska et vastaa tekstiviesteihini, annan sinulle tunnin aikaa kertoa totuuden, tai kerron sen puolestasi, Miley kirjoitti viestissään.

Sittemmin outo avautuminen on jo poistettu Miley Cyrusin Twitter-tililtä. Tähti väitti myöhemmässä viestissään, että hänen tilinsä olisi mahdollisesti joutunut hakkereiden valtaamaksi. Monet kuitenkin arvelevat, että Miley olisi saanut uusia tietoja isänsä ja äitinsä parhaillaan vireillä olevan avioeron taustoista ja harkitsevansa tietojen paljastamista julkisuudessa.

Miley Cyrus on antanut kannabismyönteisiä lausuntoja kertoessaan olevansa iloinen, että marijuanan polttaminen on reseptillä laillista hänen kotiosavaltiossaan Kaliforniassa. Äskettäin Miley sai suru-uutisia, kun hänen vanhempansa ilmoittivat avioerosta pitkän avioliiton jälkeen.