Demi Lovato paljasti: ”Olin itsetuhoinen 7-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato menetti äskettäin biologisen isänsä. Hänen isänsä Patrick Lovato kuoli syöpään. Demi on sittemmin kertonut, että hänen isänsä oli syövän lisäksi taistellut mielenterveysongelmien kanssa.

Omista mielenterveysongelmistaan usein avoimesti puhunut laulajatar on nyt tehnyt vaikean paljastuksen nuoruudestaan. Demi avautuu vaikeasta lapsuudestaan Yhdysvaltain Cosmopolitan-lehden elokuun numerossa. Tähden mukaan hänellä oli itsetuhoisia ajatuksia jo seitsemänvuotiaana esiintyessään Barney And Friends -sarjassa.

– Jopa ennen Barneytä olin itsetuhoinen. Olin seitsemän. Minulla oli, ehkä alitajuisesti, Barneyn kanssa suhde hahmoon, joka pelasti tavallaan henkeni, Demi Lovato kertoo Cosmopolitanissa.

20-vuotias neitokainen on kertonut aiemmin siitä, kuinka häntä koulukiusattiin, mutta nyt hän paljastaa elämässään olleen vaikeita asioita jo nuorempanakin. Kaunotar selittää, että kun aika on oikea, hän tulee kertomaan koettelemuksistaan julkisesti. Biologisen isänsä äskettäin menettänyt Demi kertoo, että hän pitää itseään koviksena, koska hän pystyy käsittelemään elämässään tapahtuneita huonoja asioita.

Demi Lovato ei ollut tekemisissä biologisen isänsä kanssa vuoden 2007 jälkeen. Mies erosi tähden Dianna-äidistä vuonna 1994. Us Weekly -lehden mukaan Patrick Lovato taisteli syöpää vastaan monien vuosien ajan. Neitokainen sai välittömästi kuolinuutisen jälkeen lohduttavia twiittejä X Factor -kollegoiltaan Simon Cowellilta ja Mario Lopezilta.