Saksalaisbordelleissa tarjolla myös eläimiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa löytyy vielä valtava määrä maita, joissa seksiä eläimen kanssa ei ole vielä kriminalisoitu. Toisin sanoen se on lain mukaan sallittua. Eräs tällaisista maista on Saksa, jossa toimii aktivistien mukaan nykyisin lukuisia eläinbordelleja.

Eläinsuojelutarkastaja Madeleine Martin kertoi Frankfurter Rundschau -lehdelle, että Saksasta löytyy lukuisia bordelleja, jotka ovat keskittyneet tarjoamaan asiakkailleen seksiä eläinten kanssa. Hänen mukaansa tämänkaltaisia laitoksia tulee koko ajan myös lisää. Seksikumppaneiksi on tarjolla lukuisia eläimiä laamoista vuohiin ja sioista lampaisiin.

Martin on huolestunut siitä, että laki ei suojaa eläimiä tarpeeksi hyvin ihmisiltä, jotka haluavat harrastaa eläinten kanssa seksiä. Nykyisen lain mukaan eläinporno on Saksassa laitonta, mutta seksin harrastamista eläimen kanssa voidaan laillisesti perustella elämäntyylin valinnalla.

Asia nousi esille viime vuoden marraskuussa, jolloin Saksassa havaittiin ensimmäisiä merkkejä eläinseksin yleistymisestä. Takavuosina eläinseksi rinnastettiin eläinrääkkäykseen. Eläinseksin kriminalisoinnista luovuttiin kuitenkin vuonna 1969, ja nyt vanhaa lakia vaaditaan takaisin.