Teinien kotibileistä jättilasku – arvotalolle mittavat vahingot

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aika ajoin mediassa leviää juttuja tapauksista, joissa teini-ikäiset ovat saaneet juhlinnallaan aikaan huomattavia vahinkoja. Nyt asialla ovat olleet brittiläiset teinit. Koulujensa päättymistä juhlistaneet 16-vuotiaat ovat saaneet aikaan yli 17.500 euron vahingot.

Kyseessä on 2,3 miljoonan euron arvoinen talo, jonka nuoret olivat vuokranneet yhdeksi illaksi alle 900 eurolla. Lontoolaistalon vuokraajalle oli kerrottu, että nuoret pitävät ”pienimuotoiset juhlat”. Daily Mail kuitenkin uutisoi, ettei ilta edennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Nuorten juhlat lähtivät nimittäin pahasti käsistä, kun paikalle saapui aina vain lisää ihmisiä. Loppujen lopuksi tilannetta rauhoittamaan kutsuttiin poliisit. Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli kahden maissa yöllä jopa 20 poliisia.

Poliisit rauhoittivat aggressiivisesti käyttäytyneet teinit kahdessa tunnissa. Alue on tunnettu erittäin arvokkaista taloistaan, joten juhlatalon naapurit eivät omien sanojensa mukaan olleet koskaan ennen törmänneet tällaiseen käytökseen. Kolme nuorta miestä on pidätetty tapauksen johdosta.