Amanda vaatii nyt miljoonaa dollaria: ”Ajatuksiani luetaan!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen kohukuningatar Amanda Bynes on kuluneiden kuukausien aikana ollut jatkuvasti otsikoissa omituisten sekoilujensa ja kommenttiensa johdosta. Lukuisia julkkiksia julkisesti haukkunut neitokainen on nyt vaatinut itselleen miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Kohunäyttelijättären selitys erikoiseen vaateeseen on sitäkin erikoisempi. Bynes nimittäin kirjoittaa Twitterissä, että hän haluaa miljoona dollaria vuodessa, koska hänen ajatuksiaan luetaan laittomasti. Neitokainen ei kuitenkaan esitä mitään perusteluja omituiselle väitteelleen.

– Haluan miljoona dollaria vuodessa, koska ajatuksiani luetaan laittomasti ja yksityisyyteni on varastettu, Amanda Bynes kirjoittaa Twitterissä.

Loukkaavista twiiteistään tunnettu Bynes on lähipäivinä hieman rauhoittanut kirjoitteluaan Twitter-palvelussa. Neitokainen on aiemmin herättänyt pahennusta muun muassa haukkumalla kanadalaismuusikko Drakea. Vaikka näyttelijätär pyysi sanojaan jo kerran anteeksi, palasi hän taas vanhaan rutiiniinsa julistamalla Twitterissä, että Drake on ulkonäkönsä puolesta verrattavissa kehitysvammaisiin ihmisiin.

Ennen julkista alamäkeään Amanda Bynes muistetaan lukuisista lastenelokuvista ja -sarjoista. Neitokainen on myös hauskuuttanut esimerkiksi She’s the Man -komediassa. Amerikkalaisnäyttelijättären viimeisin elokuva on vuodelta 2010 oleva Easy A, jonka toisina päätähtinä nähtiin Emma Stone ja Penn Badgley.