Mies limboaa polkupyörällä – näin tyylikkäästi se onnistuu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

BMX-pyöräilyn lajeille on ominaista erilaisten temppujen tekeminen. Milwaukeessa asuva Tim Knoll on tullut alan harrastajille tutuksi hurjista temppuvideoistaan, joissa hän esittelee, mitä kaikkea BMX-pyörällä oikein voikaan tehdä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt mies on innostunut limboamisesta. Hurjapää ei kuitenkaan limboa perinteisen kepin alitse. Knoll nimittäin limboaa pyöränsä päällä puoliperävaunujen alta. BMX-pyöräilijä on julkaissut YouTubessa opastusvideon, jolla hän selittää yksityiskohtaisesti kuinka pyörällä limboaminen on mahdollista.

Miehen mukaan oleellista pyörälimbossa on jalkojen asento. Knoll asettaa jalkansa polkupyörän etupyörän tapeille ohjatakseen pyörää. Näin hurjapää onnistuu asettamaan itsensä takanojaan limboamista varten ilman, että hän kaatuu tai menettää pyörän hallinnan.