Näin Teräsmies-päätähti kasvatti lihaksensa – katso treenivideo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä Henry Cavill on yksi tämän hetken puhutuimmista tähdistä, sillä hän näyttelee supersankari Teräsmiestä tuoreessa Man of Steel -elokuvassa. Loistokunnossa oleva Cavill yllätti taannoin paljastamalla olleensa nuoruudessaan lihava ja koulukiusattu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Henry Cavill nähdään videolla, jossa nähdään vilaus tähden Terämies-roolia varten läpikäymästä rankasta treenaamisesta. Etenkin naispuolisia katsojia kiinnostanee tieto siitä, että näyttelijäkomistus nähdään voimistelemassa runsaasti ilman paitaa.

30-vuotias Henry Cavill oli vielä vuonna 2011 kihloissa brittiläisen showratsastaja Ellen Whitakerin kanssa. Pari erosi vuonna 2012, minkä jälkeen komistus on deittaillut fitness-mallia ja näyttelijä Gina Caranoa. Kaunotar nähdään muun muassa uudessa Fast & Furious 6 -elokuvassa.

Uusimmat