Paris Jacksonia ei oteta vieroitushoitoon – on liian suuri julkkis

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jacksonien popklaani on kokenut kovia mullistuksia siitä lähtien, kun Michael Jackson menehtyi neljä vuotta sitten. Eniten tapaus on sattunut tähden lapsiin, jotka ovat joutuneet julkisuuden valokeilaan isänsä toiveista huolimatta.

Lehdissä on väitetty Paris Jacksonin yrittäneen äskettäin itsemurhaa, koska paljastui, ettei hänellä olekaan yhteistä biologista isää Prince-veljen kanssa. Väitteitä ei kuitenkaan olla vielä kyetty vahvistamaan. Nyt neitokaisen ongelmille ei tunnu näkyvän loppua, sillä hänellä on vaikeuksia sairaalasta pois pääsemisen kanssa.

TMZ-sivusto uutisoi, kuinka Paris on tällä hetkellä vielä UCLA Medical Centerissä sairaalahoidossa itsetuhoisuutensa johdosta. Neitokaisen biologinen äiti Debbie Rowe on yrittänyt etsiä tyttärelleen vieroitushoitolaa, jossa hän voisi käsitellä mielenterveysongelmiaan. Naisen kerrotaan löytäneen sopivan hoitolan Utahista, mutta kyseinen laitos ei suostu ottamaan Parisia hoidettavakseen.

Klinikan mukaan Michael Jacksonin tytär on liian näkyvä julkisuuden henkilö, eivätkä he halua riesakseen hoitopaikan läheisyyteen tulvivia paparazzeja. Rowen kerrotaan jatkavan etsintäänsä sopivan hoitopaikan löytämiseksi. Paris on tällä hetkellä syömishäiriöistä kärsivien potilaiden osastolla, vaikkei hänellä ole koskaan ollut syömishäiriötä.