50 Cent hakkasi lapsensa äidin? 5 vuoden vankilareissu uhkaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muun muassa In Da Club ja Candy Shop -kappaleista tunnettu 50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin räppäri paljasti aloittaneensa kehonrakentamisen sen jälkeen, kun häntä ammuttiin yhdeksän kertaa vuonna 2000.

Nyt mies on ongelmissa lain kanssa. Rap-artisti on nimittäin pidätetty perheväkivallasta ja vandalismista epäiltynä. Los Angelesin syyttäjänviraston mukaan poliisit kutsuttiin 50 Centin lapsen äidin talolle Toluca Lake -alueelle kesäkuun lopussa. Menestysmuusikon ex-seurustelumppanin kerrotaan lukinneen itsensä vessaan riidan päätteeksi, TMZ-sivusto uutisoi.

Naisen mukaan muusikko suuttui tästä niin pahasti, että hän potkaisi vessan oven rikki. Rap-artistin kerrotaan myös potkaisseen naista vatsaan aiheuttaen tälle jonkinasteisen vamman. Sivuston lähteiden mukaan raivostunut 50 Cent riehui naisen asunnossa rikkoen kynttiläjalkoja, huonekaluja, television ja lampun.

Irtaimistolle aiheutuneiden vahinkojen uskotaan olevan jopa 7.100 dollaria, eli noin 5.500 euroa. 50 Cent on lähteiden mukaan saanut viisi syytettä, joista yksi koskee perheväkivaltaa ja neljä vandalismia. Pahimmillaan muusikkoa voi odottaa viiden vuoden vankilareissu ja 46.000 dollarin sakot.

TMZ:n mukaan tapauksen nainen ei ole rap-artistin 15-vuotiaan Marquise Jackson -pojan äiti Shaniqua Tompkins. Muusikolla on siis toinenkin lapsi, jonka nimeä ei ole paljastettu julkisuuteen. 50 Centin edustaja ei ole kommentoinut tapausta, jota tullaan käsittelemään oikeuden edessä 22. heinäkuuta.