Mies joi kolaa ja söi Mentosin – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Diet Coke -juoman ja Mentos-pastillien yhteensopimattomuus on ollut jo pitkään tiedossa. Monet ovatkin varmasti kokeilleet mitä käy, kun kevytkolapulloon pudottaa Mentosin. Nyt samaa on testattu tavallisella kolajuomalla, mutta hieman eri tavalla kuin aiemmin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Reaktio päätettiin nimittäin saada tapahtumaan aikuisen miehen vatsassa. Brasilialaiseen La Fenix -sekoiluryhmään kuuluva mies esittelee YouTube-videolla, mitä oikein tapahtuukaan, kun tavallinen Coca-Cola reagoi Mentosin kanssa. Herkemmille saattaa nousta pala kurkkuun kokeilua seuratessaan.

Nimittäin kuten ehkä arvata saattaa, limonadi ei enää videon loppupuolella ole brasilialaismiehen vatsassa. Oli syynä sitten Mentosin ja kolajuoman yhdistelmä tai kokonaisen kolapullon nauttiminen, niin videon mies kuitenkin oksentaa näyttävästi kokeilun päätteeksi. Miehen huudoista päätellen tilanne ei voinut tuntua kovinkaan miellyttävältä.