Bling bling! Tekoripset aitoa 24 karaatin kultaa – ostaisitko tällaiset?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nykypäivänä katukuvassa näkee yhä enemmän silmäripsiin kiinnitettyjä ripsienpidennyksiä. Helpommin asennettavat ja irrotettavat irtoripset eivät kuitenkaan ole menettäneet suosiotaan. Nyt kimalluksesta pitäville on luotu aivan erityislaatuiset irtoripset.

Kuva: Barneys
Kuva: Barneys

Kyseessä on ainoastaan amerikkalaisissa Barneys-tavarataloissa myytävät irtoripset, joiden valmistukseen on käytetty 24 karaatin kultaa. Jos hakusessa on halvat irtoripset, tämän uutuustuotteen perään ei ehkä kannata haikailla. Barneys nimittäin kertoo verkkosivuillaan ripsien maksavan 295 dollaria, eli noin 227 euroa.

Räpsyttimien kuvaillaan edustavan sitä, kuinka ”luksus kohtaa taiteen”. Yhtiö kertoo Twitter-sivuillaan inspiroituneensa irtoripsien luomisprosessissa auringonlaskusta. Jos kukkaro ei kuitenkaan anna periksi yli parinsadan euron irtoripsille, StyleBistro-sivusto muistuttaa, että askarteluun ja korujen valmistamiseen käytettävää lehtikultaa myydään huomattavasti halvemmalla. Tavallisten irtoripsien kanssa kullasta saa itse askarreltua huokeammat kultaripset.