50 Cent kiistää pahoinpitelyn – poliisitutkinta käynnissä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muun muassa In Da Club ja Candy Shop -kappaleista tunnettu 50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin räppäri paljasti aloittaneensa kehonrakentamisen sen jälkeen, kun häntä ammuttiin yhdeksän kertaa vuonna 2000.

Mies on lähipäivinä noussut otsikoihin hänen ex-seurustelukumppaninsa talolla tapahtuneen välikohtauksen johdosta. Poliisi on nostanut 50 Centiä vastaan viisi syytettä, joista yksi koskee perheväkivaltaa ja neljä vandalismia. Muusikon epäillään riehuneen naisen asunnolla, tuhonneen tämän omaisuutta ja potkaisseen tätä vatsan alueelle.

Nyt rap-artistin edustaja on kommentoinut E! Online -sivustolle, kuinka 50 Cent kiistää kaikki häntä vastaan nostetut syytteet. Edustajan mukaan he ovat olleet yhteydessä Los Angelesin syyttäjänvirastoon, eivätkä he käynnissä olevan tutkinnan takia aio kommentoida tilannetta tämän enempää. Jos menestysmuusikko tuomittaisiin kaikista häntä vastaan nostetuista syytteistä, voisi hän joutua jopa viideksi vuodeksi vankilaan.

– Mahdollisesta julkkisstatuksesta tai kuuluisuudesta huolimatta perheväkivalta on vakava rikos, ja oletetut syylliset tullaan tuomitsemaan tämän viraston toimesta kaikilla lain sallimilla tavoilla, syyttäjänviraston Mike Feuer kertoo lausunnossaan.

TMZ:n mukaan tapauksen nainen ei ole rap-artistin 15-vuotiaan Marquise Jackson -pojan äiti Shaniqua Tompkins. Naisella ja rap-artistilla kerrotaan kuitenkin olevan yhteinen lapsi. Muusikolla on siis toinenkin lapsi, jonka nimeä ei ole paljastettu julkisuuteen. Tapausta tullaan käsittelemään oikeuden edessä 22. heinäkuuta.