Hämmentävät kuvat: Brad Pitt ei ole ikääntynyt 20 vuodessa lainkaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä Brad Pitt tähdittää ensi-iltansa juuri saanutta World War Z -elokuvaa. Mies kertoi taannoin, että ei aikoisi ryhtyä sankarilliseksi maailmanlopun koittaessa, vaan järjestäisi sen sijaan hyvät bileet.

Brad Pitt kuuluu Hollywoodin parhaiten säilyneiden miestähtien joukkoon. Huffington Post -sivustolla julkaistuista kuvista voi nähdä, ettei 49-vuotias näyttelijä ole ikääntynyt 20 vuoden aikana lähes ollenkaan. Vasemmanpuoleinen kuva on ikuistettu vuonna 1993 ja oikeanpuoleinen vuonna 2013.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Pitkät kutrit kasvattanut Pitt näyttää yhtä siloposkiselta World War Z -elokuvan ensi-illassa Moskovassa, kuin vuonna 1993 otetussa kuvassa, jossa Brad on 29-vuotias. Lieneekö syynä erinomaiset geenit, vai onkohan tähtihurmuri käynyt plastiikkakirurgin pakeilla?