Näin NBA-pelaajat pilaavat toistensa TV-haastattelut

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

NBA, eli National Basketball Association, on Pohjois-Amerikan johtava koripallosarja. Siellä, kuten monissa muissakin urheilusarjoissa, on tapana haastatella pelaajia kentän laidalla pelien yhteydessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt NBA on julkaissut koosteen vuoden parhaista tapauksista, joissa haastattelun pilasi toinen pelaaja. Kauden haastatteluista tehty kooste esittelee erityisesti Miami Heat -joukkueessa pelaavan Chris Boshin pelleilyä. Mies tuntuukin olevan useammin viihdyttämässä muiden haastatteluja kuin itse haastateltavana.

YouTube-videolle on koottu väliintuloja aina pyyhehyökkäyksistä haastateltavan selän takana tehtyihin hassuihin ilmeisiin. Onneksi haastateltavat osaavat ottaa joukkuetovereidensa pilat huumorilla vastaan. NBA:n julkaisema kooste on kerännyt jo yli 1,1 miljoonaa katselukertaa.