Kanyen levystä Psyko-henkinen mainos – murha on kuitenkin liikaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikemies ja malli Scott Disick kuuluu Yhdysvaltojen suosituimman realityperheen Kardashianien klaaniin, sillä hän seurustelee 34-vuotiaan Kourtney Kardashianin kanssa. Pariskunnalla on pian kolme vuotta täyttävä Mason-poika ja kesällä syntynyt tyttövauva Penelope Scotland.

Nyt Scott Disick nähdään Kanye Westin tuoretta Yeezus-levyä mainostavalla videolla. Kanye seurustelee toisen Kardashianien perheen tyttären, Kimin, kanssa. Epätavallinen mainos on eräänlainen kunnianosoitus Bret Easton Ellisin romaaniin perustuvaa Amerikan Psyko -elokuvaa kohtaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Elokuvan kuuluisaa kohtausta mukailevalla videolla Scott Disick toistaa Christian Balen roolin psykoottisena liikemiehenä, Patrick Batemanina. Scott esittelee kotonaan Kanye Westin tuoretta levyä Kim Kardashian ystävän, Jonathan Chebanin, näyttelemälle pukumiehelle. Lopulta sadeviittaan pukeutunut Scott murhaa miehen raa’asti kirveellä.

Kourtney Kardashian sai esikoisensa joulukuussa vuonna 2009. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin lyhyessä ajassa. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-lehdelle. Kaunottaren ja hänen kumppaninsa on-off-suhdetta on seurattu tiiviisti viihdelehdissä ja heidän realityohjelmassaan.