Miehen kammottava herätys – alaston kokki hääräsi keittiössä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Omaan kotiin tapahtuva murto tuntuu varmasti aina pahalta. Vielä kammottavammaksi tilanteen voi tehdä se, jos joutuu itse kohtamaan kasvotusten kotiin tulleen murtovarkaan. Nyt eräs kanadalaismies on saanut erittäin karun aamuherätyksen juuri tällaisissa merkeissä.

Mies heräsi nimittäin siihen, että tuntematon mieshenkilö paistoi kananmunia hänen keittiössään. Tunkeilijan uskotaan käyneen suihkussa ennen kokkaussessiotaan, ja kodin omistaja löysikin hänet täysin alastomana keittiöstään. Vancouverissa tapahtunut erikoinen tilanne päättyi siihen, että nakuillut murtovaras pakeni paikalta omistajan vaadittua selitystä, Huffington Post -lehti uutisoi.

Murtovaras ei kuitenkaan päässyt pötkimään pitkälle. Poliisi sai 30-vuotiaan murtovarkaan kiinni vähän ajan päästä Trout Lake -järven lähistöltä. Tapausta hoitaneet poliisit uskovat, että murtovaras oli huumausaineiden alaisena murron aikana.