Guns n’ Roses -tähden perhe vainoajan kohteena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan hurjaa menestystä niittänyt Guns N’ Roses -yhtye jatkaa edelleen uraansa uudella kokoonpanolla 1980- ja 1990-lukujen suosituimpiin kuuluneesta bändistä. Alkuperäisestä bändistä mukana on ainoastaan keulahahmo Axl Rose.

Nyt yhtyeen alkuperäinen basisti Duff McKagan pelkää perheensä puolesta. Muusikko on vaimonsa Susan Holme-McKaganin ja kahden teini-ikäisen tyttärensä kanssa joutunut miespuolisen vainoajan kohteeksi. Mies matkusti piinaamaan perhettä toisesta osavaltiosta, Arizonasta, saakka.

21-vuotias ahdistelija ilmaantui Duff McKaganin kotiin vaatien paikalla olleelta Susanin äidiltä, että voisi nähdä ”hänen tyttärensä”. On epäselvää, tarkoittiko vainoaja tyttärellä Susania vai jompaa kumpaa hänen ja Duffin teini-ikäisistä tytöistä. Mies kietäytyi poistumasta tähden kotoa, ja kertoi tulleensa paikalle kohtalon saattelemana.

Susan Holme-McKaganin äiti hälytti poliisit paikalle. Viranomaiset veivät miehen mielentilatutkimuksiin. Hänet on sittemmin määrätty oikeudessa pysyttelemään 90 metrin päästä McKaganin perheestä. Myöhemmin järjestettävässä oikeusistunnossa selviää, tuleeko lähestymiskiellosta pysyvä.