Facebook syyllinen Paris Jacksonin masennukseen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Michael Jacksonin kuolemasta tuli vastikään kuluneeksi neljä vuotta. Tähden lapset ovat olleet isänsä kuoleman jälkeen runsaasti julkisuudessa. Viimeisin kohu nousi, kun 15-vuotias Paris Jackson yritti taannoin itsemurhaa.

Itsemurhayrityksen jälkeen Paris Jackson on viettänyt aikaa psykiatrisella osastolla, sillä häntä ei ole suostuttu ottamaan vieroitushoitoon liian julkisuuden vuoksi.

Nyt TMZ-verkkosivusto on paljastanut, että Michaelin tyttären masennus saattaa johtua osaksi yhteisöpalvelu Facebookista. Parisin läheisten mukaan useat Facebook-käyttäjät ovat jättäneet tämän sivulle loukkaavia kommentteja koskien esimerkiksi Michaelin hyväksikäyttösyytteitä.

Paris Jacksonin kerrotaan ottaneen internet-häiriköiden kommentit erittäin henkilökohtaisesti. Psykiatrisella osastolla aikaa viettävällä Parisilla ei parhaillaan ole pääsyä Facebookiin. Tytön perhe pelkää hänen vointinsa huonontuvan uudelleen hänen palatessa sosiaalisen median äärelle.