Teräsmies-tähti löysi uuden rakkaan – upea kaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parinmuodostus on mitä ihmeellisintä kemiapeliä, johon ei välttämättä löydy koskaan täyttä tieteellistä selitystä. Hollywoodissakin mitä yllätyksellisimmät parit löytävät toisensa. Nyt uuden emäntäkokelaan on itselleen löytänyt Man of Steel -elokuvan Henry Cavill.

Teräsmiehen valinta kohdistui Rillit huurussa -sarjan tähteen Kaley Cuocoon. Neidon naapurintyttömäinen charmi vei 30-vuotiaan uroksen mennessään, ja parin uutisoidaan käyvän varsin kuumana toisiinsa.

Us Weekly -lehden mukaan uusin lemmenpari yrittää pitää suhteensa vielä salassa. Kaley kuitenkin vihjasi asiasta äskettäin twiittaamalla verkkoon kuvan, jossa hän katselee Man of Steel -elokuvan julistetta. Hän kehui kirjoituksessaan kyseistä elokuvaa…vaiko miestä?

– Se on upea kaikin puolin, kirjoitti Kaley Cuoco blogiinsa.

Cavillin kerrotaan olevan innokas Rillit huurussa -sarjan fani. Hän on aina halunnut tapailla Kaleyta. Neitokainen tapaili aiemmin Johnny Galeckia, Josh Resnikia ja Bret Bollingeria. Henry Cavill taas oli vielä jokunen vuosi sitten kihloissa brittiläisen ratsastaja Ellen Whitakerin kanssa, kunnes pari erosi vuonna 2012.