Anoppi paljasti: Justin Bieberin uusi rakas on naimisissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituin teinipoppari Justin Bieber on viihtynyt viime aikoina runsaasti viihdelehtien otsikoissa. Taannoin hän ilahdutti laajan fanikuntansa kahden uuden Instagram-videon muodossa. Laulaja nimittäin esitteli videoilla paidatonta vartaloaan.

19-vuotiasta teinitähteä pääsee lähietäisyydeltä ihailemaan mitä todennäköisimmin myös 22-vuotias malli ja tarjoilija Jordan Ozuna. Justin Bieber on nimittäin viime aikoina nähty viettämässä runsaasti aikaa Las Vegasissa asuvan vaaleaverikön kanssa. Pari on myös kuvattu suutelemassa julkisesti.

Jordan Ozuna on kuitenkin vielä toistaiseksi varattu nainen – ainakin teknisesti. Kaunotar on nimittäin edelleen naimisissa Daniel-nimisen miehen kanssa, vaikka pariskunta on eronnut jo vuosi sitten. Tiedon paljasti Danielin Kim-äiti Celebuzz-verkkosivustolle.

– Jordan on edelleen naimisissa. Hän ja Daniel ovat olleet erossa jo vuoden ajan. He olivat erittäin nuoria mennessään naimisiin, Kim Ozuna paljasti.

Kim myöntää, ettei ole puhunut Jordanin kanssa yli vuoteen. Hän kuitenkin tietää tämän työskentelevän mallina Las Vegasissa. Jordanin aviomies Daniel suorittaa parhaillaan palvelusta rannikkovartiostossa.

Justin Bieber osallistui taannoin Adidaksen mainoskuvauksiin, jossa hän toimi urheiluvaatteiden mallina. Bieberin ensimmäinen Instagram-video keräsi ennätysajassa yli miljoona tykkääjää, ja samalla videosta tuli maailman ensimmäinen tämän rajapyykin ylittänyt Instagram-video.