Nick Nolte valittiin seksikkäimmäksi 21 vuotta sitten – tältä näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Nick Nolte on työskennellyt elokuvien parissa jo usean vuosikymmenen ajan. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa 48 tuntia, toiset 48 tuntia, Beverly Hillsin pummi, Cape Fear ja Veteen piirretty viiva.

Nolte nähtiin myös tänä vuonna ensi-iltansa saaneessa Gansterisota -elokuvassa. People-lehti valitsi Nick Nolten vuonna 1992 maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Aika ei ole kuitenkaan kohdellut näyttelijälegendaa erityisen hyvin, kuten hänestä otetuista tuoreista kuvista ilmenee. Nick Nolten kasvoja komistaa nykyään paksu harmaa parta, ja miehen kasvoilta paistaa runsas punotus.

Nick Nolte aloitti uransa mallina 1960-luvun loppupuolella. Sittemmin hän sai tunnettavuutta roolillaan minisarjassa Rich Man, Poor Man. Nolte on esiintynyt yli 40 elokuvassa uransa aikana. Hän on ollut naimisissa kolme kertaa Sheila Pagen, Sharyn Haddadin ja Rebecca Lingerin kanssa. Näyttelijällä on kaksi lasta, Brawley ja Sophie Lane.