Rihanna pelkää henkensä edestä – pakkomielteiselle fanille lähestymiskielto

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Rihanna on herättänyt faneissaan raivoa myöhästymällä useilta keikoiltaan parhaillaan käynnissä olevalla Euroopan kiertueellaan. Taannoin tähti herätti kohua myös julkaisemalla Twitterissä jälleen uuden huumekuvan.

Rihannalla on ongelmia myös pakkomielteisen fanin vuoksi. Kerroimme aiemmin kuinka poliisit pidättivät 17. kesäkuuta 26-vuotiaan miehen, joka tavattiin kiipeämässä tähden kodin katolla. Laulajatar ei ollut tapahtumien aikana itse kotonaan.

Oikeus on nyt määrännyt miehen pysyttelemään 90 metrin päässä Rihannasta ja tämän kotitalosta. TMZ-verkkosivuston mukaan laulajatar pelkää henkensä puolesta, sillä mies on henkisesti epävakaa ja hänellä on rikosrekisteri. Rihanna yrittää saada lähestymiskiellosta pysyvää 10. heinäkuuta käytävässä oikeusistunnossa.

Taannoisella floppikeikallaan Hollannissa Rihanna yritti lepytellä kansaa seksikkäällä liikkeellä ja vetäisi lavalla sylitanssin miesfanille. Tästä ei kuitenkaan ollut apua, sillä myös Antwerpin keikka sujui seuraavana päivänä samoissa tunnelmissa. Rihanna saapuu samaisella kiertueellaan Suomeen 28. heinäkuuta. Toivottavasti silloin neitokainen kykenee esiintymään ajallaan.