Sharon Osbourne haluaa arvonimen: ”Pitäisi imeä prinssi Charlesin k****a”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Black Sabbath -keulahahmo Ozzy Osbournen on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa päihdesekoilujensa merkeissä. Päihdepaljastukset tulivat muulle perheelle yllätyksenä, sillä esimerkiksi Sharon-vaimo ei tiennyt kumppaninsa alkoholisekoiluista.

60-vuotias rokkimamma tunnetaan varsin suorasanaisena naisena. Sharon Osbourne shokeerasi vastikään amerikkalaisia televisiokatsojia Englannin hovia koskevilla kommenteillaan. Hän totesi Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa, että olisi valmis tarjoamaan Iso-Britannian prinssi Charlesille suuseksiä saadakseen aatelisen arvonimen.

– Haluan arvonimien. Sitä kutsutaan dameksi… Pitäisi vain imeä prinssi Charlesin kullia, Sharon ilmoitti.

Sharonin mukaan Ozzy voisi puolestaan ”hoidella” Charlesin vaimon, Camillan. Rokkimamma myös vitsaili flirttailleensa prinssi Charlesin kanssa päivälliskutsuilla, ja paljasti kertoneensa kuninkaalliselle härskejä vitsejä.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.