Angelina Jolie ei halua Bradin kännikavereita häihin – Tarantinolle porttikielto

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie olivat äskettäin otsikoissa kaunottaren rintaleikkauksien takia. Näyttelijätär poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Pariskunta aikoo mennä naimisiin vielä tämän kesän aikana talollaan Ranskassa.

Nyt The Sun -lehti kertoo, kuinka Angelina Jolie on ottanut tiukan linjan alkoholinkäytön suhteen hääjuhlaa suunnitellessaan. Kaunottaren kerrotaan nimittäin kieltäneen kumppaninsa eniten juovien kavereiden saapumisen häihin. Liiallisen juomisen takia kutsu jää lähettämättä monille nimekkäille Hollywood-tähdille, kuten Jonah Hillille, Quentin Tarantinolle ja Philip Seymour Hoffmanille.

– Hän ajattelee, että jos Jonah ja Quentin tulevat, he suuntaavat suoraan baaritiskille ja aiheuttavat häriötä, lähde kertoo lehdelle.

Jolien kerrotaan antaneen jopa Bradin parhaalle ystävälle George Clooneylle varoituksen liiallisesta alkoholinkäytöstä. Pariskunnan kerrotaan olevan tässä vaiheessa vielä eri mieltä siitä, kenen pitäisi olla Bradin bestman. Näyttelijätär haluaisi pestiin veljensä Jamesin, kun taas Brad Pitt haluaisi bestmanikseen oman veljensä Dougin.