Seksikkäin poppari on nyt Lady – Simon Cowell lahjoitti arvonimen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului aiemmin Girls Aloud -lauluyhtyeeseen. Maailman menestyneimpiin tyttöbändeihin lukeutunut Girls aloud perustettiin vuonna 2002 Popstars-ohjelmassa. Tyttöbändin muita jäseniä olivat Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh.

Cheryl Cole täytti äskettäin 30 vuotta. Kaunotar piti juhlapäivänsä kunniaksi massiiviset juhlat Los Angelesissa poikaystävänsä Tre Hollowayn ja Girls Aloud -tyttöjen kanssa. Neitokaisen entinen X Factor -pomo Simon Cowell ei työkiireiden vuoksi päässyt laulajattaren juhliin, mutta mies paikkasi tilanteen näyttävällä lahjalla, The Sun -lehti uutisoi.

Mediamogulin kerrotaan lahjoittaneen Colelle palan maata Skotlannin Ylämailta. Maapalan omistamisen myötä kaunottarelle kuuluu nyt myös Ladyn arvonimi. Kaksikko on siis edelleen mitä ilmeisimmin väleissä, vaikka Cowell antoikin Cherylille potkut X Factor USA -ohjelmasta vuonna 2011.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.