Varas tyri reippaasti – jätti syntymätodistuksensa rikospaikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu jatkuvasti uutisia rikollisista, joiden älykkyyttä on helppo kyseenalaistaa. Näissä tapauksissa rosvot jäävät nimittäin usein kiinni oman typeryyden ja huonon harkintahyvyn vuoksi. Nyt eräs bostonilainen rikollinen on suorastaan pyytänyt poliiseja pidättämään hänet.

26-vuotias Zachery Tentoni varasti naisen lompakon bostonilaisen koulun lähellä sijaitsevalla leikkikentällä. Lompakkoa napatessaan mies pudotti mukanaan kantamansa kassit, jotka sisältivät muun muassa vaatteita, hygieniatuotteita ja hänen äitinsä lähettämän kirjeen sekä miehen syntymätodistuksen.

Poliisit jäljittivät tekijän helposti syntymätodistuksen avulla, ja hänet pidätettiin seuraavana päivänä. Zachery Tentoni yritti esiintyä poliiseille väärällä niemllä, mutta rikoksen uhri tunnisti hänet. Miestä odottaa nyt syyte. Lisäksi Tentonin saalis jäi varsin säälittäväksi. Bostonin poliisilaitoksen BPDNews.com-verkkosivujen mukaan naisella oli varkaushetkellä lompakossaan 40 dollaria, eli vaivaiset 30 euroa.