Vanhuksen autoilulle karu päätös – Mersulla pubin seinästä läpi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jotkut asiat voivat tuottaa enemmän vaikeuksia ikääntyneille kansalaisille kuin nuoremmille ikäpolville. Esimerkiksi autolla ajaminen saattaa hankaloitua huomattavasti havainnointikyvyn ja refleksien heikentyessä.

Nyt erään brittivanhuksen ajoreissu on nyt päättynyt hurjalla tavalla. Vanhempi herrasmies nimittäin onnistui ajamaan autollaan suoraan paikallisen pubin seinään Wellesbournessa Isossa-Britanniassa. Daily Mail -lehti kertoo, kuinka The Stags Head -pubissa olleet asiakkaat joutuivat syöksymään turvaan, kun ikäihmisen Mercedes-Benz tulla rämäytti pubin seinästä sisään.

Kukaan rakennuksessa olleista ei kuitenkaan loukkaantunut hurjan näköisen onnettomuuden seurauksena. Autossa matkustajina olleet kaksi vanhempaa mieshenkilöä vietiin sairaalahoitoon pienien ruhjeiden johdosta. Mercedes-Benziä kuljettanut, yli 80-vuotias mies vietiin myös tarkastettavaksi sairaalaan. Kuljettajan uskotaan menettäneen tajuntansa auton ratissa ennen onnettomuutta.

– Ihmiset istuivat ulkona penkillä ikkunan alla ja he joutuivat hyppäämään alta pois. Sisälläkin oli asiakkaita juuri ikkunan edessä, jotka näkivät auton osuvan kahteen tolppaan ja jatkavan matkaansa kohti pubin seinää, paikalla ollut Kay Page selittää lehdelle.