Julia ja Johanna Tukiainen rinnat paljaana nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen tuomittiin äskettäin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä kahden kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon. Tuomio tuli tapauksesta, jossa Tukiainen oli lyönyt miestä kuohuviinipullolla päähän.

Tuomion jälkeen sekä Johanna Tukiainen että hänen siskonsa Julia Tukiainen ovat toilailleet oikein urakalla, ja tulossa on mahdollisesti myös jatkotoimia viranomaisten kanssa.

Nyt Hymy-lehti raportoi nettikuvasta, jossa Tukiaisen siskokset nähdään ottamassa aurinkoa yläosattomissa. Kuva on julkaistu Blogspot-palvelussa ja sen voi katsoa tästä. Verkossa on aiemminkin julkaistu huomattava määrä valokuvia, joissa Johanna Tukiainen esiintyy muun muassa ravintoloissa rinnat paljaana. Julia on sen sijaan nähty hieman harvemmin topless-kuvissa.

Äskettäin Johanna Tukiaisen elämästä julkaistiin paljastuskirja Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa. Kirjassa Tukiaisen paljastetaan aiheuttaneen useille ihmisille hengenvaaran kuristettuaan auton ratissa ollutta Arto Länsmania kesken ajon.

– Kun päästiin maantielle, Johanna tarjosi kanssamatkustajille sadan kilometrin tuntivauhdissa jännitystä hyökkäämällä takapenkiltä Arton kurkkuun kiinni. Ex-keikkamyyjä tarttui Johannaan kiinni ja repi tämän kuristusotetta irti. Arto pysäytti auton tiensivuun. Johanna oli sitä mieltä, että Artohan ansaitsi sen, Koko kansan Johanna -kirjassa kerrotaan.