Maria Fowler yritti itsemurhaa: ”En halunnut elää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Maria Fowler järkytti äskettäin fanejaan yrittämällä itsemurhaa. Neitokainen otti yliannostuksen lääkkeitä, mutta hänet saatiin onneksi sairaalahoitoon ennen kuin tilanne meni pahemmaksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

26-vuotias neito on nyt päässyt sairaalasta kotiin ja kommentoinut tapahtunutta. Maria kertoo taistelleensa masennusta vastaan kahden vuoden ajan. Tähti kommentoi tilaansa The Sun -lehdelle.

– Tunsin oloni niin epätoivoiseksi. En halunnut kuolla, mutta en halunnut myöskään elää, kertoi Maria Fowler haastattelussa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

mariafowler21042012b.png

Jääkiekkopelaaja James Morganin kanssa seurusteleva Fowler kertoi olevansa onnellinen suhteestaan. Pari asui yhdessä Derbyssä neidon vanhempien luona, mikä sai TOWIE-sarjasta tutun Marian olon tuntumaan eristyneeltä. Rakastavaisten riidan jälkeen nainen turvautui lääkkeisiin ja otti niitä liikaa. Hän kuvaa tekoaan avunhuudoksi.